Fakta…

Faktum är att Haninge Cardio Taekwondo Klubb

 1. Börjar sitt elfte år i rad i samma lokal den en gång startades (långsiktighet).
 2. Våra elever har uppnått 3 Dan.
 3. Mottog JIM- kommitténs bidrag 2004-09-13 för…(läs själv)..Kommittén beslutade att· – tilldela föreningen ett premium på 5 000 kr för goda insatser för jämställdhet, integration och mångfald. Uppföljning skedde under våren 2005.
 4. Är försäkrad hos Folksamgenom vår Riksorganisation ”Svenska Taekwondo Samfund”.
 5. Alla våra informationsblad är skriven på 3 olika språk och har en real bakgrund, ingen fotoshop alltså.
 6. Erbjuder träning i Dalarö, Handen och V-Haninge.
 7. I all ödmjukhet utbildar vi kompetent, mångsidig utövare:· Svartbälte står för en viss godkänd kompetens, om det nu ansöks från Kukkiwon. Det är inte som på gymnasiet man får komplettera på Komvux i efterhand. Ett Svartbälte hos oss behöver inte komplettera med olika ledarskapskurser, kurser i teknik o.s.v.· Kan namnge personer som efter klubb bytte blev rankad etta i Sverige enligt tkd – förbundets egen rankningslista…· Kan namnge mer än 10 personer som blev etta i olika Svenska Cup…

  · Med bevis i hand kommer man långt hos oss med enbart 1 timmes träning, 3 ggr per vecka under en period av 4 år.

 8. Samtliga anslutna föreningar under ’Svenska Taekwondo Samfund’ besitter denna kompetens.
 9. Tog initiativ och startade Riksorganisationen ”Svenska Taekwondo Samfund”.
 10. Var med och van stor seger över Riksidrottsförbundet (RF) då staten menar ’ Det bör betonas att ett landslag, oavsett om förbundet ingår i RF eller inte, endast representerar det egna förbundet och aldrig Sverige som nation’

 

Kommentarer inaktiverade.